Τα Eκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στην EURICOMHELLAS.

Στην EURICOM HELLAS είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας. Oι μαθητές και οι μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, ξεναγήθηκαν από το Διευθυντή παραγωγής κο.  Χάϊτα Β. στις εγκαταστάσεις της EURICOM HELLAS η οποία εξειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιού, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια. Οι εγκαταστάσεις της, είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη και βρίσκονται στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, την μεγαλύτερη ορυζοπαραγωγό περιοχή της Ελλάδας. Οι γνώσεις του κ. Χάϊτα, η εμπειρία του αλλά και η επιθυμία του να μεταδώσει παραστατικά και με βιωματικό τρόπο όλη την παραγωγική διαδικασία που ακολουθεί η εταιρεία, ενθουσίασαν τους μαθητές μας, βοηθώντας τους να κατανοήσουν και να θαυμάσουν τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, την εξαιρετική τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της EURICOM HELLAS.

Η Πρόεδρος της EURICOM HELLAS, κ. Γ. Κωστηνάκη, γεμάτη θέρμη και ζεστασιά υποδέχθηκε τους μαθητές μας, μέσα σε μια μοναδική σε ποιότητα και οργάνωση, φιλοξενία, που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη μας για πολύ πολύ καιρό!!!

Ευχαριστούμε την κ. Γ. Κωστηνάκη για το αμέριστο ενδιαφέρον της και θα χαρούμε να επισκεφτούμε και πάλι την  EURICOM HELLAS!