Η Κινηματογραφική Λέσχη των Εκπαιδευτηρίων μας σας προσκαλεί…

Μέσα σε εορταστικό κλίμα και με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Μαΐου 2022, η μαθητική εκδήλωση «Κινηματογραφική Λέσχη Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη» στην Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν οι μαθητές της α΄ και της β΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, που βραβεύτηκαν για τις ταινίες «+αίσθημα» και «Σύζευξη» στον «12ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους: cinema…διάβασες;» και στον  «8ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Κύπρος - Ελλάδα - Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες»  αντίστοιχα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι καθηγήτριες του σχολείου μας κα E. Παπαδοπούλου και κα K. Σπαθάρου, όπου και ανακοίνωσαν τα δύο βραβεία: 3ο Διεθνές Μαθητικό Βραβείο για την ταινία «+αίσθημα» και 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Βραβείο για την ταινία «Σύζευξη».

Στην εορταστική αυτή εκδήλωση προβλήθηκαν οι βραβευμένες μαθητικές ταινίες, ενώ προηγήθηκε διαδικτυακή σύνδεση με την κα N. Παπαδοπούλου, απόφοιτο του Σχολείου μας αλλά και Σκηνοθέτη και Σεναριογράφο των ταινιών.

Στη συνέχεια της εορταστικής εκδήλωσης παρουσιάστηκαν τα «highlights» από τους δύο αγώνες για το Πρωτάθλημα Λυκείων Basketball, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη να επικρατούν στα αγόρια με 85-54 των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη και στα κορίτσια με 55-42 του Ελληνικού Κολλεγίου, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση των αγώνων, δύο ανάσες πριν το Πανελλήνιο  FINAL FOUR Ελλάδας-Κύπρου, που θα διεξαχθεί στη Λειβαδιά 21 και 22  Μαΐου. Οι μαθητές του Γυμνάσιου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, είχαν την τιμή να παρακολουθήσουν στιγμές από τους αγώνες basketball υψηλού επιπέδου τόσο σε επίπεδο αθλητικό, όσο και σε επίπεδο ήθους, ανάμεσα σε κορυφαίες Σχολικές ομάδες. 

Μετά το πέρας της παρουσίασης, ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, κος Αθανάσιος Φρυγανιώτης, ο κος Πέτρος Φρυγανιώτης και η κα Χαρά Φρυγανιώτη απένειμαν τα Αριστεία Προόδου και Τιμητικές Πλακέτες Διακρίσεων σε μαθητές που αρίστευσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Ένα μεγάλο «ΕΥΓΕ» σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις επιτυχίες τους!!

Δείτε τις βραβευμένες μαθητικές δημιουργίες:

 «+αίσθημα»

«Σύζευξη»