Μαθητής μας με 100% υποτροφία στο καλύτερο Πανεπιστήμιο Αστροφυσικής των Η.Π.Α.!!!

Θερμά Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Ράπτη Μ., ο οποίος μετά από μια εξαιρετική ακαδημαϊκή πορεία στο Σχολείο μας έγινε δεκτός με ολική υποτροφία στο κολλέγιο Franklin and Marshall, της ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ των Η.Π.Α.

Στην επιτυχία αυτή συνέβαλε και το πλούσιο βιογραφικό του, το οποίο είναι γεμάτο με Πανελλήνιες, Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διακρίσεις που κατέκτησε με τη βοήθεια του Σχολείου μας και τη φροντίδα των άξιων καθηγητών του.

Το συγκεκριμένο κολλέγιο, βρίσκεται στην πόλη Λάνκαστερ, της πολιτείας Πενσυλβάνια και είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα αστροφυσικής στον κόσμο. Ο μαθητής μας επιλέχθηκε από το κολλέγιο, για να σπουδάσει αστροφυσική και να βιώσει τα προνόμια του ακαδημαϊκού προγράμματός του. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, είναι το 29 καλύτερο Liberal Arts Κολλέγιο στον κόσμο.

Το πρόγραμμα σπουδών στην αστροφυσική του συγκεκριμένου κολλεγίου περιλαμβάνει εκτός των άλλων και την πρακτική φοιτητών σε μεγάλες διαστημικές εταιρίες, ετήσια ταξίδια σε περιοχές τηλεσκοπίων της NASA, όπως στη Χαβάη, αλλά και έρευνα υψηλού επιπέδου.

Είμαστε περήφανοι για τον μαθητή μας και μελλοντικό αστροφυσικό του Franklin and Marshall, των Η.Π.Α.!

Δείτε τη συνέντευξη του μαθητή μας Ράπτη Μενέλαου που παρέθεσε στην ΕΡΤ.