Το 3rd Hellenic Young Naturalists’ Tournament 2022 στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη.

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη ,προωθώντας πάντα καινοτόμες δράσεις και  διαγωνισμούς, στους οποίους εφαρμόζονται πρακτικές με χρήση νέων τεχνολογιών, έχουν τη χαρά να  φιλοξενούν τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Hellenic Young Naturalists’ Tournament 2022”.

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός “Hellenic Young Naturalists’ Tournament 2022”  διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και την  Ένωση Ελλήνων Φυσικών από το Σάββατο 16 Απριλίου έως και τη Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Στο διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες μαθητών ηλικίας 12-16 ετών από όλη την Ελλάδα,  οι οποίοι  παρουσιάζουν και συζητούν τα πειράματα που εκτελούν, τα αποτελέσματα και το σύνολο της έρευνάς τους πάνω σε δεκαεπτά προβλήματα Φυσικών Επιστημών. Μεταξύ των ομάδων η εξαμελής ομάδα των Εκπαιδευτηρίων η οποία διεκδικεί για άλλη μια χρονιά ένα μετάλλιο.

Ο διαγωνισμός και οι παρουσιάσεις των πειραμάτων διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα, στο πλαίσιο των κανονισμών του Διεθνούς «International Young NaturalistsTournament 2022”.

Όσοι μαθητές, γονείς και κηδεμόνες επιθυμούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά και σε ζωντανή μετάδοση την Τελετή Έναρξης, τους Τελικούς Αγώνες καθώς και την Τελετή Λήξης, μπορούν να μεταβούν στο σύνδεσμο ΗΥΝΤ και να παρακολουθήσουν σε live streaming σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

Σάββατο 16 Απριλίου 14:00-14:30 Τελετή Έναρξης

Δευτέρα 18 Απριλίου 11:00-14:00 Τελικοί Αγώνες

                                    14:15-14:45 Τελετή Λήξης