3η Πανελλήνια θέση στoν Διαγωνισμό Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας»!!!

Την 3η Πανελλήνια θέση στην τελική φάση του Δ΄ Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εικονικών Δικών «Πρωταγόρας» - ο οποίος διεξήχθη ψηφιακά λόγω της πανδημίας το Σάββατο 02 Απριλίου και την Κυριακή 03 Απριλίου 2022 - κατέκτησε η ομάδα “Δοκησίσοφοι” αποτελούμενη από τους μαθήτρες της α΄ και β΄ Λυκείου: Αραμπατζή Ζ., Γαργάλα Σ., Ντρέτσα Α., Σγουρίδης Φ., Σιδηροπούλου Α. υπό την καθοδήγηση της φιλολόγου του Σχολείου μας Καρατζιούλα Ε.

Η άριστα προετοιμασμένη ομάδα του σχολείου μας κατάφερε με επιτυχία να αντιμετωπίσει απαιτητικά θέματα που άπτονται δικαστικές υποθέσεις που προκάλεσαν έντονες αντιπαραθέσεις. Ειδικότερα η ομάδα διακρίθηκε για την ευγλωττία, την ετοιμολογία καθώς και το συνεργατικό πνεύμα. Επίσης για ακόμη μια φορά οι μαθητές μας απέδειξαν ότι διαθέτουν ήθος και απαράμιλλο ψυχικό σθένος στοιχεία που αποδεικνύουν ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν και να υπερκεράσουν στο μέλλον τα προβλήματα που θα τους παρουσιαστούν.

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στηρίζουν όλα τα προγράμματα που στοχεύουν στην ανάδειξη των δεξιοτήτων των μαθητών τους, συγχαίρουν όλους του προαναφερόμενους συμμετέχοντες και εύχονται κάθε επιτυχία σε όλα τα εγχειρήματά τους!