«Βιωματικό Εργαστήριο STEAM και Επιχειρηματικότητας»!

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το StartUp Center powered by Microsoft, διοργάνωσαν ένα πολύ επιτυχημένο Βιωματικό Εργαστήριο STEAM και Επιχειρηματικότητας, την Τρίτη 05 Απριλίου 2022, στο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών των Εκπαιδευτηρίων.

Το Βιωματικό Εργαστήριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ενασχόλησης των μαθητών των Εκπαιδευτηρίων με τους τομείς  STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) σε συνδυασμό με την Επιχειρηματικότητα.

Στόχος του εργαστηρίου ήταν η ενθάρρυνση των μαθητών της πρώτης τάξης του Λυκείου για ανάπτυξη ενδιαφέροντος στους τομείς STEAM σε συνδυασμό με τον επιχειρηματικό και καινοτόμο τρόπο σκέψης.

Στο εργαστήρι αναφέρθηκαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα επαγγέλματα του μέλλοντος ώστε να αναπτύξουν την ικανότητα σκέψης «έξω από το κουτί», έχοντας αντίληψη των αναγκών της αγοράς και των συνανθρώπων τους σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των δεξιοτήτων STEAM. Οι μαθητές συμμετείχαν  σε ευχάριστες και διαδραστικές δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων και η πλοήγηση από τους ίδιους πέντε Drones, μέσα στο χώρο του εργαστηρίου Φυσικών Επιστημών των Εκπαιδευτηρίων.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δράση!