Καλωσορίζουμε την πιο κρύα εποχή του χρόνου!

Ένα Σχέδιο Εργασίας με θέμα τον Χειμώνα , οργάνωσαν και ολοκλήρωσαν τα παιδιά των μικρών μας Νηπίων από το Νηπιαγωγείο μας.

Μέσα από μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, έψαξαν, ανακάλυψαν και έμαθαν διασκεδάζοντας, όλα τα μυστικά της παγωμένης αυτής εποχής. Ξεκινώντας από τη Γραφή, δημιούργησαν μια ιδεοθύελλα χιονολέξεων, στη Λογοτεχνία συνάντησαν τον Χιονάνθρωπο που δεν ήθελε να λιώσει και στα Εικαστικά τον κατασκεύασαν χρησιμοποιώντας ευφάνταστα υλικά!! Στο Εργαστήρι Φυσικών Επιστημών εκτέλεσαν τα παγωμένα πειράματα, στην Πληροφορική ξεφύλλισαν σελίδες της Ελληνικής Μυθολογίας και άκουσαν το κλάμα της Αλκυόνας, στην Αισθητική Αγωγή θαύμασαν Μια κίσσα τον Χειμώνα  του Κλοντ Μονέ, στην Οικολογία έκαναν ησυχία για να μην ξυπνήσουν τα ζώα σε χειμερία νάρκη,  ενώ δε σταμάτησαν να αναπτύσσουν Μαθηματικές δεξιότητες ομαδοποιώντας, ταξινομώντας, αντιστοιχίζοντας.

Με τη βεβαιότητα ότι όλες αυτές οι δράσεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των παιδιών μας και καλλιεργούν τις δεξιότητες που απαιτεί η ηλικία τους, συνεχίζουμε γεμάτοι ενθουσιασμό το συναρπαστικό μας ταξίδι στη γνώση!!