Επέτειος μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας 28ης Οκτωβρίου και του Πολιούχου της πόλης μας!

Με αισθήματα υπερηφάνειας οι μαθητές του Δημοτικού, των Νηπιαγωγείων και του Παιδικού Σταθμού μας, τίμησαν την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και τον Πολιούχο της πόλης μας Άγιο Δημήτριο.

Θέλοντας να κρατήσουμε ζωντανές τις μνήμες και την Ιστορία του Έθνους μας, γνωρίσαμε τα ιστορικά γεγονότα αυτής της εποχής με τη χρήση πλούσιου εποπτικού υλικού και του διαδραστικού πίνακα.

Συνειδητοποιήσαμε την τεράστια αξία της ΕΙΡΗΝΗΣ αλλά και τις καταστροφικές συνέπειες του πολέμου ταξιδεύοντας με τους ήρωες των αγαπημένων μας παραμυθιών.

Στα Νηπιαγωγεία μας, στη μαγική σκηνή του κουκλοθέατρου, βοηθήσαμε τον ¨Σουβλή και την παρέα του¨ να γιορτάσουν κι εκείνοι τη μεγάλη επέτειο του ΟΧΙ. Φτιάξαμε τη δική μας γαλανόλευκη σημαία για να την κυματίζουμε περήφανα.

Στους δικούς μας ρυθμούς παρελάσαμε στο θεατρικό παιχνίδι, για να αναδείξουμε το ΜΕΛΛΟΝ της χώρας μας!!!

Και δεν θα μπορούσε να λείψει φυσικά από την γιορτούλα μας,  όπου απαγγείλαμε με περηφάνια τον Εθνικό Ύμνο, τα ποήματά μας και τραγουδήσαμε για την πατρίδα μας.

Αποτιμώντας φόρο τιμής σε όλους όσους αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν, για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι, γινόμαστε συνειδητοί συνεχιστές της εθνικής μας κληρονομιάς, υπεύθυνοι πολίτες, καλλιεργούμε το θρησκευτικό μας συναίσθημα και κυρίως μαθαίνουμε να ΑΓΑΠΑΜΕ την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!