Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη «ταξίδεψαν» στην Κέρκυρα για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στήριξαν ως μεγάλος χορηγός τη διοργάνωση της μουσικής συναυλίας του συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021 στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας.

Η εν λόγω συναυλία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της ξεχωριστής ερμηνεύτριας κας Ιωάννας Βλάχου, με αφορμή τη συμπλήρωση δεκαπέντε ετών από την μεταμόσχευση μυελού των οστών της κόρης της Ραφαέλας, με βλαστοκύτταρα του ομφάλιου λώρου - ούσα παγκοσμίως το πρώτο κορίτσι που η συγκεκριμένη ιατρική μέθοδος πραγματοποιήθηκε με επιτυχία - μεταβάλλοντας μια προσωπική της ιδέα - σκέψη ετών σε πραγματικότητα. Τα έσοδα της συναυλίας με τίτλο «Με μια αγκαλιά τραγούδια» ολοκληρωτικά διατέθηκαν στο σύλλογο «ΦΛΟΓΑ».

Στη ξεχωριστή αυτή εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η Πρόεδρος της Φλόγας Μαρία Τρυφωνίδου, η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Χρυσούλα Τόμπρου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γιώργος Χονδρογιάννης καθώς και οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης μεταξύ των οποίων και ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη κος Αθανάσιος Φρυγανιώτης.

Στη διάρκεια του λόγου του φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε τόσο στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο συγκεκριμένος σύλλογος όσο και στη συνδρομή των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στην εκπαίδευση και στη διαπαιδαγώγηση της Ραφαέλας, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στην εκπλήρωση του ονείρου της δηλαδή στην εισαγωγή στη σχολή επιθυμίας της, τη Ψυχολογία.

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη ως επίσημος φορέας παιδείας, θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και με ιδιαίτερη ευαισθησία θα παρευρίσκονται και θα συνδράμουν σε οποιαδήποτε προσπάθεια στοχεύει στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου καθώς και στη βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.