Με Εθνικό Βραβείο και με τον 1ο και 2ο Περιφερειακό Έπαινο τιμήθηκαν τα Εκπαιδευτήριά Φρυγανιώτη στον Διαγωνισμό «Ερμής»!!!

Το Εθνικό Βραβείο κατέκτησε η μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων μας, Λιαρετίδου Δ., και τον 1ο και τον 2ο  Περιφερειακό Έπαινο οι μαθητές μας Σου Σ. και Κοκολινάκης Ν., αντίστοιχα, στον 2ο διαγωνισμό στα Οικονομικά «ΕΡΜΗΣ», ανάμεσα σε 500 μαθητές από όλη την Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός « ΕΡΜΗΣ», οργανώνεται από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και την Ένωση Οικονομολόγων Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι μαθητές μας εξετάστηκαν ηλεκτρονικά στο γνωστικό αντικείμενο των Οικονομικών, όπως προσδιορίζεται από τη διδακτέα ύλη του Λυκείου, αλλά και τις ευρύτερες γνώσεις Οικονομικών που ενυπάρχουν σε άλλα συναφή γνωστικά αντικείμενα.

«Η διαδικασία ήταν πολύωρη και απαιτητική, όπως αρμόζει σε πανεπιστημιακούς διαγωνισμούς. Τα παιδιά μας ανταποκρίθηκαν όπως ακριβώς αρμόζει στα Εκπαιδευτήριά μας! Καλή επιτυχία» Με αυτά τα λόγια ευχήθηκε η υπεύθυνη καθηγήτρια κ.Γ. Βαγιωνά , μετά τη λήξη του διαγωνισμού και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να διαπιστώνουμε πως οι ευχές μας πραγματοποιήθηκαν, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Την 1 Οκτωβρίου 2021, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η Εκδήλωση – Βράβευση των διακριθέντων του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού, από το ΟΠΑ και την αρμόδια ομάδα της Οργανωτικής Επιτροπής.

Εμείς για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τους μαθητές μας και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες στα όνειρά τους και στους στόχους που θέτουν!!!