Βραβείο Καλής Πρακτικής για τα Εκπαιδευτήριά μας στον Διαγωνισμό «St3dM»!!!

Το Βραβείο Καλής Πρακτικής κατέλαβε η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων μας, αποτελούμενη από τους: Οικονόμου Σ., (αρχηγός), Κρέζα Α., Μισκάκη Σ. και Ρίζο Σ., στον εθνικό Διαγωνισμό «St3dM», που διοργάνωσε το Εργαστήριο Διδακτικής της Φυσικής και Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας του Α.Π.Θ.

          Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να ερευνήσουν τις επιπτώσεις της πολύωρης χρήσης μάσκας προσώπου, στο πλαίσιο της πανδημίας Covid – 19, και να σχεδιάσουν τεντωτήρα μάσκας για τη σωστή εφαρμογή της και την εξάλειψη των ενοχλήσεων που μπορεί να επιφέρει η πολύωρη χρήση της.

          Οι μαθητές αξιολογήθηκαν στην επάρκεια της έρευνας του αντικειμένου, την παρουσίαση, καθώς και στον σχεδιασμό του τεντωτήρα και την εικαστική του μορφοποίηση σε πρόγραμμα τρισδιάστατης σχεδίασης.

          Οι μαθητές συνεργάστηκαν απρόσκοπτα στο ερευνητικό – θεωρητικό κομμάτι του διαγωνισμού, αλλά και στο σχεδιαστικό, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη μελέτη  και πλήθος τρισδιάστατων εκτυπώσιμων σχεδίων, υπό την καθοδήγηση του Φυσικού των Εκπαιδευτηρίων μας Χ. Αϊβαζόπουλο. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!