Το Υπουργείο Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης Βραβεύει τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!!!

Με το 1ο βραβείο βραβεύτηκαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης των Εκπαιδευτηρίων μας στον διαγωνισμό που διοργάνωσε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης, με θέμα:  «1821–2021 Τιμούμε τους ήρωες της Επανάστασης. Δημιουργία διαδραστικού χάρτη», υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης. Η βράβευση έλαβε χώρα στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, από τον Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Σταύρο Καλαφάτη. 

Το βραβείο παρέλαβαν από τον Υπουργό οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί κ.κ. Δ. Τζοτζουδάκη Πληροφορικός, κ. Κ. Τερζανίδης (Ε΄1) και κ. Ν. Φιλαράκος(Ε΄2), παρουσία του κ. Αθ. Π. Φρυγανιώτη. Τον Σεπτέμβριο σε εκδήλωση που θα διοργανώσει η Δ/νση Α/θμιας Δυτικής Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί το έργο από τους μαθητές, αναδεικνύοντας το πνεύμα συνεργασίας και διάδρασης. 

Η βράβευση λοιπόν αυτή ήρθε, για να δείξει ότι η δημιουργικότητα, η διάθεση και η θέληση μπορούν να οδηγήσουν στην καταξίωση. Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Ευχόμαστε να συνεχίσουμε να είμαστε δημιουργικοί και ό,τι κάνουμε να έχει πάντα επιτυχία!!!