Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη Συγχαίρουν τους διακριθέντες μαθητές του Καγκουρό 2021!

Tα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη Συγχαίρουν τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» 2021!

Το Καγκουρό, με αίσθημα υπευθυνότητας, προτίμησε να μην εκθέσει τα παιδιά μας στον παραμικρό κίνδυνο υγείας για αυτό και ο διαγωνισμός του 2021 διεξήχθη και φέτος σε όλη την Ελλάδα ηλεκτρονικά. Άλλωστε ο Διαγωνισμός Καγκουρό είναι ένα πανηγύρι, οπότε ήθελε να διατηρήσει την διασκεδαστική του διάσταση.  

Για τον λόγο αυτό, η τελετή βράβευσης από τους Μαθηματικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στην αίθουσα θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Για την αποφυγή συνωστισμού είναι κάτι που επιθυμούμε να αποφύγουμε αλλά τα δωράκια με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, η Βεβαίωση Συμμετοχής και τα Αριστεία για τους διακριθέντες μπορούν οι Γονείς να τα παραλάβουν από το Δημοτικό μας Σχολείο (Παπανικολάου 78, Πεύκα). Για αναλυτικές πληροφορίες και ώρες προσέλευσης μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα: 2310-673565, 2310-673030, 2310-692940, 2310-692941.

Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών μας είναι:

Β’ Δημοτικού : Αγγελάκη Α., Μαρίνης Α., Σαμαράς Ι., Σπάχος Γ., Χατζηκυριάκος Β., Σεϊταρίδης Χ.

Γ’ Δημοτικού: Σεϊταρίδου Ε.

Δ’ Δημοτικού: Κράββα Α.

Στ’ Δημοτικού: Γκέλος Α., Γκεμές Χ., Σουλδάτος Α.

Τα μαθηματικά είναι διασκέδαση, είναι ένα παιχνίδι του νου που καλλιεργεί τη σκέψη και προσφέρει ικανοποίηση.