Πανηγυρική εκδήλωση για τους Αποφοίτους της γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη!

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, αποχαιρέτησαν τους αποφοίτους της γ΄ Λυκείου του Σχολικού Έτους 2020- 2021.

Ο προαύλιος χώρος των Εκπαιδευτηρίων μας, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε μέσα από ένα φαντασμαγορικό παιχνίδι ήχου και φωτός, τους αποφοίτους που τερμάτιζαν τη μαθητική τους πορεία.

Η βραδιά εξελίχθηκε μέσα σε μια καθ’ όλα πανηγυρική ατμόσφαιρα με τα χαμόγελα των αποφοίτων μας να φωτίζουν και να αντανακλούν χαρά και συγκίνηση συνάμα, στα πρόσωπα των γονέων, κηδεμόνων και καθηγητών που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον αυτή τη ξεχωριστή γιορτή, που διεξήχθη με ασφάλεια, τηρώντας πιστά όλους τους κανόνες προστασίας που όρισε το Υπουργείο Παιδείας.

Ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων, κ. Αθ. Π. Φρυγανιώτης εκφώνησε αποχαιρετιστήριο λόγο στους αποφοίτους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν την ενήλικη πλέον ζωής τους με γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, διαφυλάσσοντας στο ακέραιο το ήθος και την καλλιέργεια που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο. Στη συνέχεια, ο κ. Π. Α. Φρυγανιώτης και η κ. Χ. Α. Φρυγανιώτη απένειμαν ονομαστικές τιμητικές πλακέτες στους αποφοίτους, οι οποίες σηματοδότησαν την ολοκλήρωση της σχολικής τους ζωής.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές των τμημάτων της γ΄ λυκείου, ο κ. Γ. Γαλατάς (γ1), ο κ. Ν. Λύσσας (γ2) και η κ. Γ. Βαγιωνά (γ3) αποχαιρέτησαν τα παιδιά, εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις εκ  μέρους του Συλλόγου καθηγητών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Οι απόφοιτοί μας, θυμήθηκαν όλα όσα έζησαν κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σχολικής τους πορείας στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων, μέσα από στιγμιότυπα της ταινίας με τίτλο: «το βιβλίο της ζωής σας» που ετοίμασε το Σχολείο με πολύ αγάπη για εκείνους.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσαν για μαθητές και γονείς/κηδεμόνες, οι αποχαιρετιστήριες ομιλίες των δασκάλων του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, κ. Κ. Κεχαγιά και κ. Κ. Τερζανίδη, οι οποίοι έξι χρόνια μετά απέδειξαν πως εξακολουθούν να βρίσκονται πλάι στους μαθητές τους πολύτιμοι αρωγοί και καθοδηγητές.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες της οργάνωσης και επιμέλειας της τελετής αποφοίτησης των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, κ. Γ. Βαγιωνά και κ. Σ. Ντούρου ευχήθηκαν στους αποφοίτους  της επετειακής χρονιάς ’21 να μην λυγίσουν ποτέ, να στηρίζουν ο ένας τον άλλον και να θυμούνται πως…

«…η κληρονομιά που κουβαλάμε όλοι μας εδώ και 200 χρόνια, η Ελευθερία δηλαδή, που κατακτήθηκε από τους προγόνους μας,  αποτελεί δύναμη ψυχής …»

Ενώ η κ. Β. Χατζηαλεξίου τους αποχαιρέτησε αντίστοιχα με τις μουσικές της επιλογές, οι οποίες έκρυβαν πολλές και διαφορετικές ευχές για αυτούς.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι καθοριστική υπήρξε η συμβολή του κ. Φ. Μπογιατζόγλου, της κ. Ε. Παπαδοπούλου, του κ. Θ.υ Τσιόγκα και του κ. Λ. Χατζηκυριακίδη για την άρτια και επιτυχή διεξαγωγή της μεγάλης γιορτής αποχαιρετισμού των αποφοίτων μας.

Στρέφοντας το βλέμμα μας…Στο δικό σας λαμπρό μέλλον… σας ευχόμαστε

Καλή τύχη και καλό ξεκίνημα στη νέα σας ζωή!!!

Δείτε στιγμιότυπα από την τελετή Αποφοίτησης της γ΄ Λυκείου 2021