Καλό ταξίδι, πολύτιμε Συνεργάτη Στέλιο!

bty

Η οικογένεια των Εκπαιδευτηρίων μας από σήμερα είναι φτωχότερη, αλλά και συνάμα συντετριμμένη, εξαιτίας της απώλειας του Εξαίρετου Συναδέλφου, Συνεργάτη και Φίλου μας Στυλιανού Σκυλοδήμου. Το πέρασμά του από τον κόσμο της Εκπαίδευσης αποτελεί σταθμό στην ιστορία της μεγάλης οικογένειας των Εκπαιδευτηρίων μας αλλά και των δασκάλων.

Ένας άνθρωπος δραστήριος, άξιος συνάδελφος, εργατικός,  ηθικός, άριστα επιστημονικά καταρτισμένος, ευπρεπής. Δεν υπήρξε μόνο ένας εξαιρετικός και πολύτιμος δάσκαλος για τους μαθητές, αλλά και ένας σπουδαίος παιδαγωγός και συμπαραστάτης τους! Επιτυχημένος σε όλους τους τομείς της ζωής του: άνθρωπος, δάσκαλος, σύζυγος, πατέρας.

Η μνήμη του αγαπητού μας συναδέλφου θα συντροφεύει όλους εμάς που μοιραστήκαμε όνειρα και αγωνίες, χαρές κι επιτυχίες, όμορφες στιγμές της δημιουργικής του πορείας.

Με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας συνάδελφο και φίλο Στέλιο Σκυλοδήμο. Αν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατος του Στέλιου είναι τεράστιο.

Θα είσαι για πάντα στις  ΚΑΡΔΙΕΣ μας, ο δικός μας Στέλιος, ο δικός μας άνθρωπος!!!  Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Δάσκαλε!!!