1ο Βραβείο στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους!

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της β΄ τάξης Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας, που με την επίβλεψη και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας, κ. Ε. Παπαδοπούλου και κ. Κ. Σπαθάρου, όχι μόνο διακρίθηκαν στον 11ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Cinema… διάβασες;», αλλά κέρδισαν και το 1ο βραβείο στην κατηγορία «Νοιάζομαι και Δρω», ανάμεσα σε 110 κινηματογραφικές ταινίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

 Το «Νοιάζομαι και Δρω» είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συντονίζουν το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και το Ίδρυμα Λαμπράκη και έχει ως σκοπό την ανάπτυξη της κουλτούρας της ενεργού πολιτειότητας, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης στα παιδιά και στους νέους, καλλιεργώντας πηγαίες και βιώσιμες στάσεις ενεργού κοινωνικής προσφοράς με βιωματικές προσεγγίσεις.

Το διαγωνισμό αυτό συνδιοργανώνουν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η ΕΡΤ ΑΕ, το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και η Πρεσβεία της Κύπρου στην Αθήνα / Μορφωτικό Γραφείο-Σπίτι της Κύπρου, καθώς και το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός» και το Ίδρυμα Λαμπράκη.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας τα χρόνια των σπουδών τους να είναι δημιουργικά και παραγωγικά γεμάτα με γνώσεις και επιτυχίες!!!