1η και 3η θέση στα Λύκεια και 1η θέση στα Γυμνάσια κατέκτησαν οι ομάδες μας στους «4ους Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής στην Αγγλική Γλώσσα».

Στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκε η ομάδα Fannatics”, αποτελούμενη από τους μαθητές Ιασωνίδου Δ. και Τσιάντα Χ. και στην 3η θέση η ομάδα Rhetoric Storm με εκπροσώπους τις μαθήτριες Βασιλειάδου Μ.-Θ. και Φλωρίδου Μ. του Λυκείου μας, στους 4ους  Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής στην Αγγλική Γλώσσα για το Λύκειο. Στους ίδιους αγώνες για το Γυμνάσιο, την 1η θέση κατέλαβε η ομάδα Wishful Thinkers”, που απαρτιζόταν από τις μαθήτριές μας Σπανού Β.-Κ. και Τσομπανίδου Ε. Ιδιαίτερα θετικά σχόλια απέσπασε και η ομάδα Table x 2”, αποτελούμενη από τις μαθήτριες Ελευθεριάδου Α. και Λιοτοπούλου Ε., η οποία κατέκτησε την 8η θέση στους αγώνες Γυμνασίου. Οι αγώνες που διοργανώθηκαν από τo Γ.Ε.Λ. Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ευόσμου και τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα - Λιναρδάτου εντάσσονται στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Ποικιλομορφίας για τον Διάλογο και την Ανάπτυξη.

Ως καλύτεροι ομιλητές για το Λύκειο, σαρώνοντας όλες τις πρώτες θέσεις, αναδείχτηκαν οι ακόλουθοι μαθητές: Ιασωνίδου Δ. στην 1η θέση, Φλωρίδου Μ. στη 2η θέση και στην 3η θέση οι Βασιλειάδου Μ.-Θ. και Τσιάντας Χ. ισοβάθμησαν. Την 1η θέση ως καλύτερες ομιλήτριες για το Γυμνάσιο κατέλαβαν οι μαθήτριες Σπανού Β.-Κ. και Τσομπανίδου Ε.

Αξίζει να σημειωθεί δε ότι φέτος η θεματολογία των αγώνων αφορούσε αποκλειστικά ζητήματα σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωπαϊκή πολιτιστική κληρονομιά και μάλιστα οι μαθητές μας Φλωρίδου Μ. και Τσιάντας Χ. είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα και να συνομιλήσουν με την Ευρωβουλευτή κ. Σπυράκη Μ., η οποία χαιρέτισε και παρακολούθησε τους Αγώνες με έντονο ενδιαφέρον και συνεχάρη όλα τα παιδιά.

Συγχαίρουμε θερμά τα παιδιά μας και τους ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες!