Ο Αιώνιος Νόμος της Αγάπης!

 

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, μέσα από μια δημιουργική δράση, σκέφτηκαν πως όλες οι δυσκολίες ξεπερνιούνται και όλα είναι καλύτερα με κάτι απλό: την Αγάπη!

 

Έτσι, στο μάθημα των Θρησκευτικών και, συγκεκριμένα, στο κεφάλαιο των Μακαρισμών, την Επί του όρους Ομιλία του Κυρίου, συνέταξαν έναν δικό τους Αιώνιο Νόμο της Αγάπης.

Ο Νόμος άνθισε κι έγινε βιβλίο και αφίσα για να κοσμεί το Σχολείο μας!

 

Τη δουλειά τους αυτή χάρισαν στο Σχολείο μας οι τρεις πρόεδροι των τμημάτων της Α΄ Γυμνασίου, ως εκπρόσωποι των τάξεων τους: Καβαλιέρου Α. (Α1), Σωτηρίου Π. (Α2), και Τόλιος Κ. (Α3), επισκεπτόμενοι τον  κ. Α.  Φρυγανιώτη. Ο κ. Αθ. Φρυγανιώτης, σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, μίλησε εγκάρδια στα παιδιά, επιβραβεύοντας τη φρέσκια ματιά τους, τη δημιουργικότητα και τη δοτική τους καρδιά.

 

«Ας θυμόμαστε όλοι μαζί αυτή τη χρονιά, ως μια χρονιά γεμάτη Αγάπη που μας κράτησε ενωμένους, παρόλο που συχνά αποχωριζόμασταν ο ένας τον άλλον», είπαν οι μαθητές στον κ. Αθ. Φρυγανιώτη.

 

Την κίνηση αυτή εμψύχωσε η Θεολόγος του Σχολείου μας, κα Ε. Τσιρέλη.

 

Μπορείτε να διαβάσετε online, να κάνετε download ή ακόμα και να εκτυπώσετε κι εσείς το βιβλίο «Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ», πατώντας πάνω στο εξώφυλλο του βιβλίου.  https://read.bookcreator.com/6pv6xg_GTFLDa9GavXc53iSk7w1pGHsY6dGdOPwiWfs/VGRMCbmRTdqkFT1Y_SB1Iw