Αριστείο Διάκρισης στο 1ο Πανελλήνιο Μαθηματικό Φεστιβάλ.

Θερμά Συγχαρητήρια στη μαθήτρια των Εκπαιδευτηρίων μας Τζίκα Α., της Α΄ Γυμνασίου ,η οποία έλαβε Αριστείο Διάκρισης, ανάμεσα σε 6122 μαθητές, στον Διαγωνισμό Μαθηματικών Γρίφων του 1ου  Πανελλήνιου Μαθηματικού Φεστιβάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των ομιλητών του Μαθηματικού Φεστιβάλ ήταν: ο κ. Κ. Δασκαλάκης, Καθηγητής του M.I.T., και ο κ. Α. Φωκάς, Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Cambridge

Δείτε Περισσότερα

Στόχοι του Φεστιβάλ ήταν οι μαθητές να αναγνωρίζουν ότι τα Μαθηματικά διαπερνούν τον κόσμο γύρω μας,  να εκτιμούν τη χρησιμότητα, τη δύναμη και την ομορφιά των Μαθηματικών, να απολαμβάνουν τα Μαθηματικά και να αναπτύξουν υπομονή και επιμονή κατά την επίλυση προβλημάτων, να έχουν εμπιστοσύνη στη χρήση των Μαθηματικών για την ανάλυση και την επίλυση προβλημάτων τόσο στο σχολείο όσο και σε πραγματικές καταστάσεις, να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις στάσεις που απαιτούνται για τη συνέχιση περαιτέρω σπουδών στα Μαθηματικά και να καλλιεργήσουν κριτική εκτίμηση της χρήσης της τεχνολογίας των πληροφοριών και των επικοινωνιών στα Μαθηματικά.

Ευχόμαστε στη μαθήτρια του Σχολείου μας υγεία, εκπλήρωση των στόχων της και επιτυχία στις επόμενες Μαθηματικές προκλήσεις που θα της παρουσιαστούν!