«Η μεγάλη Γιορτή της Ελευθερίας» στο 13ο Διαδικτυακό Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής

Συνέδρια Πληροφορικής Γυμνασίου, 13ο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του σχολείου μας στο 13ο Διαδικτυακό Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής που τελείται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Το Γυμνάσιο έλαβε μέρος με 31 μαθητές της Α΄ Γυμνασίου. Οι μαθητές μας με  πολύ ενθουσιασμό και άριστο συνεργατικό πνεύμα παρουσίασαν τη δημιουργία του ιστοτόπου τους με τίτλο: ¨Η μεγάλη Γιορτή της Ελευθερίας¨  - με κώδικα Html και Cssεμπνευσμένο και στηριζόμενο στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του ΄21, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την υλοποίησή του και αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια από τους υπεύθυνους σχολικούς συμβούλους.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την  παρουσίαση της εργασίας τους και στο Μαθητικό Ραδιόφωνο. Η εργασία υλοποιήθηκε υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας Πληροφορικής του Σχολείου μας κα Δ. Τζοτζουδάκη.

 Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι οι εξής:

Αγγελίδου Α., Αναγνώστου Β., Βιλδέρη Θ., Γρηγοροπούλου Α., Ζεμπόγλου Π., Ιασωνίδου Β., Καβαλιέρου Α., Καρβουνίδου Μ., Κεχαγιά Α., Κουράκη Α., Κώστας Σ., Λαβιδά Α., Λιοτοπούλου Έ., Λύσσα Α., Μισαηλίδου Α., Μιχαηλίδου Κ., Παιδάκης Ν., Παναγοπούλου-Κουτεράνη Μ., Πανούσης Λ., Πορπόδης Γ., Ράπτη Δ., Σιάμη Ε., Σιδηροπούλου Τ., Σκεύα Δ., Σπυριδοπούλου Η., Τζίκα Α., Τόλιος Κ.,Τοπουζλή Η., Τσαλικίδου Α.,Τσουμάνη Γ., Χατζήπαππα Δ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου μας με την ευχή όλων μας του χρόνου να επιτευχθεί σε φυσιολογικές πλέον συνθήκες.