Μια άλλη … Αποφοίτηση Δημοτικού 2020!

Μια τόσο διαφορετική χρονιά σαν τη φετινή δε θα μπορούσε να κλείσει για τους τελειόφοιτους του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, παρά μόνο με μια ξεχωριστή αποφοίτηση.

Το γήπεδο του Δημοτικού αντικατέστησε την αίθουσα τελετών του Γυμνασίου-Λυκείου και οι μαθητές της Στ΄ τάξης παρέλαβαν τα απολυτήριά τους, σε μία τελετή που παρόμοια της δεν έχει υπάρξει. Έχοντας διανύσει μια δύσκολη και πρωτόγνωρη για όλους περίοδο, περίμεναν με τεράστια ανυπομονησία αυτή την ολοδική τους στιγμή και απόλαυσαν κάθε της λεπτό.

Δάσκαλοι και μαθητές – εκπρόσωποι των τμημάτων Στ1 και Στ2 αναπόλησαν μοναδικές στιγμές των πρώτων τρυφερών χρόνων της σχολικής τους ζωής σκορπώντας τη συγκίνηση που εναλλασσόταν διαρκώς με το γέλιο. Άπλετο κέφι επικράτησε όταν οι πρωταγωνιστές της ημέρας επιστράτευσαν τις χορευτικές τους ικανότητες και μας παρουσίασαν την χορογραφία που τους ¨ένωνε¨ διαδικτυακά ήδη από την περίοδο της καραντίνας και της τηλεκπαίδευσης.

Και βέβαια η μοναδικότητα αυτής της εκδήλωσης επισφραγίστηκε με τον μουσικό αποχαιρετισμό των αποφοίτων μας από τους μαθητές των μικρότερων τάξεων.

Και κάπως έτσι ένας κύκλος έκλεισε, ένας άλλος όμως καινούριος ξεκινά…

Απόφοιτοι της χρονιάς 2019-2020, σας ευχόμαστε από καρδιάς μια όμορφη διαδρομή!

Ελληνικα