Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη Συγχαίρουν … τους διακριθέντες μαθητές του Καγκουρό 2020!

Tα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη Συγχαίρουν τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΚΑΓΚΟΥΡΟ» 2020!

Το Καγκουρό, με αίσθημα υπευθυνότητας, προτίμησε να μην εκθέσει τα παιδιά μας στον παραμικρό κίνδυνο υγείας για αυτό και ο διαγωνισμός του 2020 διεξήχθη για πρώτη φορά στην Ελλάδα ηλεκτρονικά. Άλλωστε ο Διαγωνισμός Καγκουρό είναι ένα πανηγύρι, οπότε ήθελε να διατηρήσει την διασκεδαστική του διάσταση.  


Για τον λόγο αυτό, η τελετή βράβευσης από τους Μαθηματικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη δε θα πραγματοποιηθεί φέτος στην αίθουσα θεάτρου και πολιτιστικών εκδηλώσεων.Για την αποφυγή συνωστισμού είναι κάτι που επιθυμούμε να αποφύγουμε αλλά τα δωράκια με ενδιαφέρον εκπαιδευτικό περιεχόμενο, η Βεβαίωση Συμμετοχής και τα Αριστεία για τους διακριθέντες μπορούν οι Γονείς να τα παραλάβουν από το Δημοτικό μας Σχολείο (Παπανικολάου 78, Πεύκα). Για αναλυτικές πληροφορίες και ώρες προσέλευσης μπορείτε να ενημερωθείτε στα τηλέφωνα: 2310-673565, 2310-673030, 2310-692940, 2310-692941.

Τα ονόματα των διακριθέντων μαθητών μας είναι:

Β’ Δημοτικού

Καραολάνης Χ., Μισκάκης Ι.-Κ.

 Γ’ Δημοτικού

Δεσερής Π., Νερσέσοβα Σ., Παρούτογλου Β., Σαουλίδης Δ.-Ε., Τσιριγώτη Μ.

Δ’ Δημοτικού

Γουδεντζίκης Τ., Βασιλόπουλος Ο., Καραγιάννη Ό. Καραφεΐζης Λ., Μπλατσιώτης Γ.
Ε’ Δημοτικού

Αράπογλου Α., Γουδεντζίκη Μ., Δαγκλή Κ., Καράνος Ε., Μπλατσιώτης Ν.-Α., Νταλάπας Ν.-Α., Οικονόμου Α., Σαουλίδη Π.-Β., Σταυρίδης Ι., Γκεμές Χ.

Στ’ Δημοτικού

Φωτιάδης Φ.

Α΄ Γυμνασίου

Μισκάκης Σ.

Τα Μαθηματικά καλλιεργούν και προάγουν τη σκέψη, τη λογική και φέρνουν πνευματική ικανοποίηση.  

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας, για την προσπάθειά τους και τις διακρίσεις τους!