¨Επιστρέφουμε στο Σχολείο… παραμένουμε ασφαλείς¨

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου τα Νηπιαγωγεία και ο Παιδικός Σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη καλωσόρισαν ξανά στην ασφαλή και ζεστή αγκαλιά τους του μαθητές τους.

Πρώτιστο μέλημα των Εκπαιδευτηρίων μας στο διηνεκές της λειτουργίας  τους η ασφάλεια των παιδιών μας, δε θα μπορούσε παρά να αποτελέσει κορωνίδα της επιστροφή μας ¨στα θρανία¨.

Στο πλαίσιο αυτό, στο πρόγραμμα της πρώτης εβδομάδας επαναλειτουργίας των Νηπιαγωγείων μας εκπονείται Σχέδιο Εργασίας με θέμα: ¨Επιστρέφουμε στο Σχολείο… παραμένουμε ασφαλείς¨ . Έτσι τα παιδιά μας είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τους κανόνες αυξημένης ατομικής υγιεινής μέσα από βιωματικές δραστηριότητες όπως η χρήση προστατευτικής μάσκας-ασπίδας, πειραμάτων απομάκρυνσης μικροβίων, επιδείξεις του σωστού τρόπου πλυσίματος των χεριών, παρακολούθησης προγραμμάτων οδηγιών προστασίας από τον Covid-19 στον διαδραστικό πίνακα,  ανάγνωσης σχετικών παραμυθιών κ.ά.

Τα παιδιά μας ενθουσιασμένα ανταποκρίθηκαν πλήρως στις δράσεις του Σχεδίου Εργασίας και πλημμύρισαν το Σχολείο μας με το γέλιο τους, τις χαρούμενες φωνές τους και τη θετική τους ενέργεια!

Με την ευχή να παραμείνουμε όλοι υγιείς και ασφαλείς παραμένουμε συνεπείς στις αρχές μας γιατί …Δεν αναζητούμε το Μέλλον … το δημιουργούμε!