Το «1st Hellenic Young Naturalists’ Tournament Workshop» στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!!!

smart

Το « 1st Hellenic Young NaturalistsTournament Workshop» διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στο πλήρες εξοπλισμένο Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών των Εκπαιδευτηρίων.

Το κατά γενική ομολογία πολύ πετυχημένο Workshop πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για τον διεθνή διαγωνισμό Ι.Υ.Ν.Τ. 2020. Στις παρουσιάσεις παρευρέθηκαν μαθητές, γονείς αλλά και εκπαιδευτικοί που διδάσκουν Φυσικές Επιστήμες από διάφορα σχολεία της Θεσσαλονίκης. Το κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τρεις ενδιαφέρουσες διαδραστικές παρουσιάσεις με θέματα που σχετίζονται με το διαγωνισμό.

Ο καθηγητής Φυσικής των Εκπαιδευτηρίων μας κ. Ν. Λύσσας παρουσίασε την εξαιρετική εργασία με θέμα: «Sound waves and the perception of sound, a theoretical approach», ο καθηγητής Φυσικής της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών κ. Χ. Αϊβαζόπουλος τη διαδραστική  εργασία: «Mondegreens: When the tongue slips and the mind drifts» και ο καθηγητής Βιολογίας των Εκπαιδευτηρίων μας κ. Δ. Κοτρόπουλος την άκρως ενδιαφέρουσα εργασία με θέμα: «NeuroGastronomy - The factors that modify the perception of taste». Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ομιλητές και στους συμμετέχοντες.