Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (sid) 2020 “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο”για τους μαθητές της Στ΄τάξης.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE , με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου θα εορταστεί φέτος στις 11-02-2020 σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο.

  1. Ατομικές και Ομαδικές αφίσες από μαθήτριες της Στ΄ τάξης του Δημοτικού μας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού ««Επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εικόνα του εαυτού μας» & «Θετικό/Ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο».

Δείτε το pdf αρχείο:Αφίσες Στ΄ τάξης

  

  1. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ από μαθήτριες της Στ΄ τάξης του Δημοτικού μας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εικόνα του εαυτού μας».

Δείτε το pdf αρχείο: Ζωγραφιές Στ'

  

  1. Ατομική εργασία-κόμικ από μαθητή του Στ΄1 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ».

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση_Κόμικ_Στ1_ Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

  1. Ομαδική εργασία-παρουσίαση από μαθήτριες του Στ΄1 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Θετικό/Ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο»

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση Στ1 Θετικό ποιοτικό περιεχόμενο

 

  1. Ομαδική εργασία-παρουσίαση/κουίζ από μαθήτριες του Στ΄1 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Θετικό/Ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο» και «Επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εικόνα του εαυτού μας».

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση_Κουιζ_Στ1 Θετικό_Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

  1. Ατομική εργασία-παρουσίαση/κόμικ από μαθήτρια του Στ΄1 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εικόνα του εαυτού μας».

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση_Κόμικ_Στ1_ Μέσα κοινωνικής δικτύωσης