Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (sid) 2020 “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο Διαδίκτυο”για τους μαθητές της Ε΄τάξης.

Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ενημέρωσης και Επαγρύπνησης INSAFE , με στόχο την προώθηση της ασφαλέστερης και πιο υπεύθυνης χρήσης των online τεχνολογιών, ιδίως μεταξύ των παιδιών και των νέων σε όλο τον κόσμο. Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου θα εορταστεί φέτος στις 11-02-2020 σε πάνω από 160 χώρες στον κόσμο.

  1. Aφίσες από μαθήτριες της Ε΄ τάξης του Δημοτικού μας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Θετικό/ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο».

Δείτε το pdf αρχείο: Αφίσες Ε1

 

  1. ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ από μαθητές/μαθήτριες της E΄ τάξης του Δημοτικού μας στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Θετικό/Ποιοτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο» &«Επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην εικόνα του εαυτού μας».

Δείτε το pdf αρχείο: Ζωγραφιές Ε΄ τάξης

  

  1. Ομαδική εργασία-κόμικ από μαθήτριες του Ε΄2 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ»

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση_Κόμικ Ε2 τάξης

 

  1. Ομαδική εργασία-παρουσίαση από μαθητές του Ε΄1 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Θετικό/Ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο»

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση Ε1 Θετικό ποιοτικό περιεχόμενο

 

  1. Ομαδική εργασία-παρουσίαση από μαθητές του Ε΄2 στο πλαίσιο του Διαγωνισμού: «Θετικό/Ποιοτικό περιεχόμενο στο Διαδίκτυο»

Δείτε το pdf αρχείο: Παρουσίαση Ε2 Θετικό ποιοτικό περιεχόμενο