Ανώτερη Διάκριση για μαθητή μας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Hellenic Young Naturalists’ Tournament 2020» «ΙΥΝΤ 2020 Ρωσία».

Την ανώτερη διάκριση, το βραβείο του  “Most Valuable Player”, έλαβε ο μαθητής των Εκπαιδευτηρίων μας Ράπτης  Μ. στο «Hellenic Young Naturalists’  Tournament Workshop 2020» το οποίο διεξήχθη την Κυριακή  22-12-19 σε χώρους της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής.

Ο μαθητής μας βραβεύθηκε για την έρευνα και την παρουσίασή του στο θέμα Χημείας  “Photography with Iron Saltsπάνω στο οποίο εργάζεται πειραματικά και θεωρητικά με μέντορα τη Χημικό Ε. Παρισοπούλου, στο εργαστήριο Χημείας του σχολείου μας.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός «Hellenic Young NaturalistsTournament 2020”  διοργανώνεται από την  Ένωση Ελλήνων Φυσικών ως πρόδρομος του διεθνούς «International Young NaturalistsTournament 2020”  που θα πραγματοποιηθεί  στη Ρωσία το καλοκαίρι του 2020. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν ομάδες μαθητών ηλικίας 12-16 ετών  οι οποίοι  παρουσιάζουν και συζητούν τα πειράματα που εκτελούν, τα αποτελέσματα και το σύνολο της έρευνάς τους πάνω σε δεκαεπτά προβλήματα Φυσικών Επιστημών.

Ευχόμαστε Πάντα Επιτυχίες  στο μαθητή μας στο μέλλον!!