1ο Πανελλήνιο Βραβείο στο Συνέδριο Φυσικής !!!

Το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο στις ομαδικές μαθητικές εισηγήσεις του Συνεδρίου Φυσικής, στη δράση «ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ», απέσπασαν οι μαθητές μας Αναστασόπουλος Ι., Γιαλαμά Ε., Γιαλαμάς Κ., Κοντοπούλου Ε., Κυριακουλάκος Π., Πεχλιβανίδου Η. με την εργασία τους με θέμα: "Αθλητική Εμβιομηχανική", η οποία εστίασε στην περιγραφή και στην ερμηνεία των αθλητικών κινήσεων βάσει των νόμων της φυσικής.
Μαθητές από την α΄ και β΄ λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη συνάντησαν τη φυσική ... στα άδυτα μονοπάτια της γνώσης … ! Η Φυσική «μάγεψε» κυριολεκτικά τους μαθητές μας, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρωτότυπη αλλά και ξεχωριστή συνάντηση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου του σχολικού έτους 2019-2020, που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών στις 13-14-15 Δεκεμβρίου 2019 στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. 
Σκοπός του συνεδρίου αυτού είναι οι συμμετέχοντες μαθητές σε αυτή την πρωτότυπη και δημιουργική συνάντηση να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή τους με Διακεκριμένους Πανεπιστημιακούς Δασκάλους και να γνωρίσουν όλες τις εξελίξεις της Σύγχρονης Φυσικής. Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές θα εισαχθούν στη σύγχρονη επιστημονική γνώση και μέθοδο, θα κατανοήσουν σε βάθος θέματα Σύγχρονης Φυσικής αποκτώντας έτσι κριτική και συνδυαστική σκέψη.
Ευχόμαστε οι διακρίσεις και οι συμμετοχές αυτές να είναι το εφαλτήριο για ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!