Μικροί δρομείς έτρεξαν χωρίς σταματημό… με κοινωνική προσφορά!!

Τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη πρωτοπόρα σε συμμετοχή φιλανθρωπικών θεσμών έλαβαν μέρος και φέτος στο «SALONICA RUN Τρέξε Χωρίς Τερματισμό», στον μεγαλύτερο υπερμαραθώνιο αγώνα δρόμου στη Βόρειο Ελλάδα, κάνοντας πράξη όσα πιστεύουν και διδάσκουν, τη συμπαράσταση, την εθελοντική προσφορά στον συνάνθρωπο και στηρίζοντας έμπρακτα κάθε δραστηριότητα και διοργάνωση προσφοράς και αλληλεγγύης.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης περίπου διακόσιοι μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού μας παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβα έτρεξαν με χαρούμενη διάθεση και στήριξαν τη Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ καθώς και το Δημοτικό Βρεφοκομείο ¨Άγιος Στυλιανός». Πάνω από όλα όμως στήριξαν την ιδέα και την αξία του εθελοντισμού, το ομαδικό πνεύμα, αποδεικνύοντας ότι: «Ομονοούντων αδελφών συμβίωσιν παντός τείχους ισχυροτέραν είναι» σύμφωνα με τον φιλόσοφο Αντισθένη. 

Αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τους μικρούς μαθητές μας, οι οποίοι επέδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον και μεγαλοψυχία, τεκμηριώνοντας πλήρως το σύνθημα του σχολείου ότι δεν αναζητούμε το μέλλον που μας αξίζει, το δημιουργούμε με τη στάση και το έργο μας!!

Ελληνικα