Με χαρά και κέφι συμμετέχουμε με δύο περίπτερα την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/09/2019 στην ολοήμερη εκδήλωση «Παίξε με ΣΤΟΡΓΗ» στο «Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης».

Με χαρά και κέφι συμμετέχουμε με δύο περίπτερα την ΚΥΡΙΑΚΗ 15/09/2019 στην ολοήμερη εκδήλωση «Παίξε με ΣΤΟΡΓΗ» στο «Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης» συνδράμοντας στην εξαιρετική προσπάθεια του συγκεκριμένου Συλλόγου Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη εφαρμόζουν όχι μόνο αυτό που διδάσκονται αλλά αυτό που πραγματικά αποτυπώνεται  μέσα τους… και δεν είναι άλλο παρά  η ανθρώπινη και ζεστή κατάθεση της ψυχής τους.

Συμμετέχουμε με δύο περίπτερα!!! Στο πρώτο κατασκευάζουμε χειροποίητα κοσμήματα και Mobil, ενώ στο δεύτερο παρουσιάζουμε την εικονική επιχείρηση «PLAY ROLE by FRYGANIOTIS college» που δημιουργήθηκε μετά από τη διερεύνηση των μαθησιακών αναγκών των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων για βιωματική μάθηση, κατά την οποία έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν δραματοποιημένη όλη την ύλη του Σχολικού βιβλίου της ιστορίας, να συζητάνε με τους ηθοποιούς – συντελεστές της παράστασης θέματα που αναπαράγονται στο πέρασμα των χρόνων, να εμπεδώνουν την ύλη τους εύκολα και δημιουργικά, μαθαίνοντας με χαρά και κέφι.

Καλούμε τους μαθητές, τους γονείς και τους φίλους των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη να παραβρεθούν με τη σειρά τους στην εξαιρετική εκδήλωση που με ιδιαίτερη επιμέλεια διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»,  με πολλές δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες,   την Κυριακή 15/09/2019 από τις 12.00 έως και 17.00 και τους καλούμε με τη σειρά μας να επισκεφτούν τα δύο περίπτερα του Σχολείου μας.

Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις με κοινωνικό όφελος ζωτικής σημασίας…!

 

Ελληνικα