Με εξαιρετικές επιδόσεις οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων μας στις εξετάσεις των Πανεπιστημίων CAMBRIDGE και MICHIGAN!

Η Διεύθυνση και οι Συνεργάτες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη συγχαίρουν  ολόθερμα τον μαθητή της Α΄ Γυμνασίου Κεσόπουλο Π. και τον μαθητή της Β΄ Γυμνασίου Κεχαγιά Ι. για την κατάκτηση του πιστοποιητικού F.C.E. Cambridge First Certificate in English, του Πανεπιστημίου Cambridge, οι οποίοι σημείωσαν  άριστες επιδόσεις, αποδεικνύοντας πόσο σκληρά και μεθοδικά δούλεψαν για την επίτευξη των στόχων τους. Επιπρόσθετα, πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στις μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου Κόντου Ν. και Κλαμπάτσα Ε. για την απόκτηση των πτυχίων του K.E.T. (Key English Test) και του  P.E.T. (Preliminary English Test) αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα του TOEIC του Πανεπιστημίου Michigan ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας και των κόπων που κατέβαλαν οι μαθητές μας σημειώνοντας αξιοσημείωτα υψηλές βαθμολογίες. Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές μας της Α' Γυμνασίου: Ουζούνης Α., Παλάσκα Α., και Τσομπανίδου Ε., της Β΄ Γυμνασίου: Γκούσο Κ., Καβαλιέρος Ι., Κόντα Κ., Μάρκος Σ. και Νενοπούλου Ρ.-Μ. και της Γ' Γυμνασίου: Θεοδοσά Ε.-Ο. και Ψαρρά Θ. απέκτησαν το πιστοποιητικό Β2 (Lower). Οι μαθήτριες της Α΄ Γυμνασίου: Σπανού Κ.-Β. και της Β΄ Γυμνασίου Κεχαγιά Α. απέκτησαν το C1 (Advanced) και η μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου:Μπότζι Α. το C2 (Proficiency).
Άξιοι συγχαρητηρίων είναι και οι μαθητές της Α' Γυμνασίου: Ζαρογουλίδης Μ., Μπότζι Α., Παλάσκα Α., Σπανού Κ.-Β., Τσομπανίδου Ε., της Β' Γυμνασίου: Γάσπαρης Ι., Κεχαγιά Α., Κόντα Κ., Μάρκος Σ., Νενοπούλου Ρ.-Μ., Τριανταφυλλίδης Ι. και της Γ' Γυμνασίου: Θεοδοσά Ε.- Ο., Μαριόγλου Δ., Ρίζου Α. και Ψαρρά Θ. για την κατάκτηση του E.C.C.E. , Examination for the Certificate of Competency in English, οι οποίοι σημείωσαν ιδιαίτερα υψηλές επιδόσεις. 
Τέλος, οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων ετών επιβραβεύτηκαν  με την κατάκτηση του E.C.P.E. Examination for the Certificate of Proficiency in English και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας της Γ' Γυμνασίου: Μπλιάμπτη Α. και Παπαδόπουλο Μ.-Κ. καθώς και στους μαθητές μας της α' Λυκείου:Νικολάου Ν., Στεργίου Σ., Τράιου Δ. και Τζιβανόπουλο Μ.
Οι παραπάνω επιτυχίες και διακρίσεις για άλλη μία φορά, αποδεικνύουν και αναδεικνύουν τόσο την οργανωμένη όσο και τη συστηματική δουλειά που παρέχεται από τους Εκπαιδευτικούς των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη σε όλους τους μαθητές, όλων των βαθμίδων. Επιπλέον, οι συνεχείς επιτυχίες όλων των χρόνων και τα ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά των μαθητών μας επιβεβαιώνουν όχι μόνο την ποιότητα των παρεχόμενων γνώσεων για την εκμάθηση των ξένων γλωσσών αλλά και την εξοικείωσή τους με αυτές. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας καλή πρόοδο και να συνεχίσουν να μας κάνουν πάντα περήφανους!