Αύρα καλοκαιριού πλημμυρίζει στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη!

Ανέμελες παιδικές φωνές, γέλια, ξέγνοιαστο και δημιουργικό παιχνίδι, δροσερές βουτιές στην πισίνα είναι μερικές μόνο από τις στιγμές που κατακλύζουν τα καλοκαίρια των παιδιών και συμμετέχουν στο Summer camp των Εκπαιδευτηρίων μας.

Τα παιδιά μας συμμετέχουν σε εβδομαδιαία βάση σε οργανωμένες δράσεις ομαδικών παιχνιδιών και αθλοπαιδιών, σε προγράμματα Κολύμβησης στην πισίνα του Σχολείου, σε προγράμματα εκμάθησης Αγγλικών και Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, σε δράσεις Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, σε Μουσικές ομάδες και ομάδες Θεατρικού παιχνιδιού όπως επίσης και σε οργανωμένες εξορμήσεις σε ασφαλείς προορισμούς.

Τα θερινά προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης διαρκούν από 18/6 έως 12/7 και από 19/08 έως 10/09 και στελεχώθηκε από έμπειρους και μόνιμους εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας.

Με κύριο μέλημα μας την ασφάλεια των παιδιών και αυταπόδεικτα πλέον από τα χρόνια συνεισφοράς μας στον χώρο της Παιδείας την αγάπη μας προς αυτά, τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη αποτελούν τον καθιερωμένο στις καρδιές όλων μας δημιουργικό πυρήνα δροσιάς και ψυχαγωγίας για τα παιδιά όλης της πόλης.