«Είκοσι χρόνια μετά…» για τους απόφοιτους της γ΄ Λυκείου των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη.

Την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, πραγματοποιήθηκε μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα η τελετή αποφοίτησης της γ΄ Λυκείου του Σχολικού έτους 2018- 2019.

Στην κατάμεστη Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Εκπαιδευτήριων Φρυγανιώτη οι απόφοιτοί μας είχαν την ευκαιρία να τερματίσουν μουσικοχορευτικά τη σχολική τους διαδρομή.

Δείτε Περισσότερα

  Η βραδιά εξελίχθηκε μέσα σε μια καθ’ όλα πανηγυρική ατμόσφαιρα με τα χαμόγελα των αποφοίτων μας να φωτίζουν και να αντανακλούν χαρά και συγκίνηση συνάμα, στα πρόσωπα των γονέων, κηδεμόνων, καθηγητών και φίλων που παρακολούθησαν με ενδιαφέρον όλη την τελετή.

Ο Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων κος Α. Φρυγανιώτης, απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αποφοίτους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να εμπλουτίζουν την ενήλικη πλέον ζωής τους με γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, διαφυλάσσοντας στο ακέραιο το ήθος και την καλλιέργεια που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στο σχολείο μας. Ταυτόχρονα, ο κ. Π. Φρυγανιώτης και η  κ. Χ. Φρυγανιώτη χάρισαν αναμνηστικά  στους αποφοίτους, τα οποία επιλέχθηκαν από το σχολείο με ιδιαίτερη φροντίδα με σκοπό να τους ενώνουν και να τους θυμίζουν πάντοτε αυτή την ξεχωριστή βραδιά.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές της γ΄1 και γ΄2 Λυκείου αντίστοιχα, ο κ. Ν. Λύσσας και η κ. Ε. Καρατζιούλα αποχαιρέτησαν τα παιδιά εκφράζοντας συναισθήματα και σκέψεις εκ  μέρους του συλλόγου καθηγητών των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη.

Οι απόφοιτοί μας, θυμήθηκαν όλα όσα έζησαν στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων, μέσα από την ταινία που ετοίμασε το σχολείο για εκείνους,  με τίτλο: «Είκοσι χρόνια μετά»,  στην οποία  αναβίωσαν στιγμές του παρελθόντος, του παρόντος και προς έκπληξη όλων «στιγμές του μέλλοντος». Με ζωντανό και παραστατικό τρόπο, τα παιδιά μοιράστηκαν με τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης σκέψεις και όνειρα για το μέλλον τους. Για τις ανάγκες της ταινίας που παρακολουθήσαμε με ενθουσιασμό, χρειάστηκε να ταξιδέψουμε στο χρόνο, τον αφήσαμε να μας οδηγήσει στα παιδικά τους χρόνια και μας πήγε πίσω στη χρονιά του ερχομού τους στη ζωή και στα παιδικά χρόνια  που  δεν χορταίνανε το γέλιο, το παιχνίδι, την ανεμελιά!!!!

Ευχόμαστε στους αποφοίτους μας, ο χρόνος να τους φέρεται πάντα καλά, να μην μετράνε τις στιγμές με το ρολόι αλλά με τους χτύπους της καρδιάς τους, να θυμούνται πως καμιά στιγμή δεν κρατά πιο λίγο ή πιο πολύ από μια άλλη, όμως κάποιες στιγμές νιώθουμε ότι κρατούν για πάντα και κάποιες άλλες στιγμές θα θέλαμε να  κρατήσουν για πάντα!! Ευχόμαστε επίσης  στους αποφοίτους μας όλες οι στιγμές που θα τους ακολουθούν να είναι ευνοϊκές, άλλωστε το σχολείο μας φρόντισε να τους προικίσει με όλα εκείνα τα εφόδια προκειμένου να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα πάντα!!!

Οι ευχές του Σχολείου μας θα τους συνοδεύουν σε κάθε καινούρια μέρα της ζωής τους και οι ίδιοι πλέον οφείλουν να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Άλλωστε όπως είπε και ο Γ.Θ. ΒαφόπουλοςΕίτε λέμε καλημέρα, Είτε καληνύχτα, Είτε ξεπροβοδίζουμε με ένα αντίο. Το σωστό θάταν να λέγαμε πάντα: Εν τω επανιδείν , Εν τω επανιδείν, λοιπόν…!

  66 ΧΡΟΝΙΑ Δεν αναζητούμε το μέλλον …  το δημιουργούμε !