Οι μαθητές της ΣΤ΄ αποχαιρετούν το Δημοτικό, χαρτογραφώντας τα παιδικά τους χρόνια.

 Το ταξίδι των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης στο Δημοτικό ολοκληρώθηκε με την τελετή αποφοίτησης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 13 Ιουνίου στην αίθουσα θεάτρου των Εκπαιδευτηρίων μας. Ένα ταξίδι διάρκειας έξι ολόκληρων χρόνων γεμάτο με μαθήματα, διαλείμματα, εκδρομές, διαγωνισμούς, παρέες και πρόσωπα αγαπημένα έφτασε πλέον στο τέλος τους.

Κατά τη διάρκεια της ξεχωριστής για όλους τους παρευρισκόμενους  αυτής τελετής, οι μαθητές μας χαρτογράφησαν μπροστά στα μάτια των αγαπημένων τους δασκάλων, των γονιών, των παππούδων και των συγγενών τους όλα τους τα παιδικά χρόνια.

Κουβαλώντας προσεκτικά τις βαλίτσες των υποχρεώσεων, της επικοινωνίας, των κανόνων, της αθωότητας, του εαυτού και της ελπίδας βρέθηκαν σε σταυροδρόμια άλλοτε οικεία και άλλοτε άγνωστα και  εξέφρασαν με τρόπο διασκεδαστικό, αλλά και συγκινητικό παράλληλα, τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τις επιθυμίες  και τα συναισθήματά τους, μέσα από τη μουσικοθεατρική τους παράσταση με τίτλο: « Όσο ζης φαίνου… ».

Η παράσταση ολοκληρώθηκε με το μοναδικό τραγούδι «Όταν έχω εσένα», μέσα σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Η βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί, αλλά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική και ποικίλα εδέσματα στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας.

Ολοκληρώνοντας, ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας να κυνηγούν και να πραγματώνουν πάντα τα όνειρά τους και να έχουν ένα όμορφο ταξίδι, γεμάτο με όμορφες στιγμές!

Ελληνικα