Εορταστικές εκδηλώσεις στο μαγικό ταξίδι της γνώσης.

Μια ξεχωριστή βραδιά, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι βρεθήκαμε στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων μας όπου τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου μας παρουσίασαν μια μοναδική τελετή λήξης της  σχολικής χρονιάς.

Η έμπνευσή τους προήλθε από την επέτειο συμπλήρωσης 66 χρόνων λειτουργίας των Εκπαιδευτηρίων μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την καθιερωμένη αποφοίτηση, όπου πλημμυρισμένοι από ανάμεικτα συναισθήματα χαράς  και λύπης, αποχαιρετήσαμε τα μεγάλα μας Νήπια και τους ευχηθήκαμε καλή συνέχεια στο μαγικό ταξίδι της γνώσης.

Κατόπιν, στο κυρίως μέρος της γιορτής, παρουσιάστηκαν βασικοί τομείς των δραστηριοτήτων που παρακολούθησαν τα παιδιά όλη την προηγούμενη χρονιά: η μελέτη περιβάλλοντος, η γραφή, η ανάγνωση, τα μαθητικά, η πληροφορική, η ρομποτική, η αισθητική αγωγή, τα εικαστικά, η μουσική, η ποίηση, τ΄ αγγλικά, η φυσική αγωγή… κ.ά.

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, τα παιδιά παρουσίασαν όλες αυτές τις δράσεις μέσα από μουσικοχορευτικά δρώμενα που πλαισιώνονταν από υπέροχες μουσικές επιλογές και ευφάνταστα κοστούμια. Ο χορός, το τραγούδι κι ο ενθουσιασμός  των μικρών πρωταγωνιστών της  βραδιάς μας συνεπήρε και ζωγράφισε χαμόγελα στις καρδιές όλων μας!!!

Ευχαριστούμε παιδιά!!! Να περάσετε ένα  όμορφο Καλοκαίρι!!!