Στο Πολυτεχνείο και στο Χημικό μαθητές μας με το Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού των Εκπαιδευτηρίων μας.

Με αμείωτο ενδιαφέρον οι μαθητές της Θετικής Κατεύθυνσης των Εκπαιδευτηρίων μας παρακολούθησαν την ενημέρωση για τα Τμήματα των Θετικών Σπουδών, και κυρίως για τα τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής και του Χημικού Τμήματος της Φ.Μ.Σ.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μας ενημερώθηκαν εκτενώς για τα προγράμματα σπουδών και για τις δυνατότητες μετεκπαίδευσης και συνέχισης των σπουδών τους. Ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργαστηρίων της Σχολής των Πολιτικών Μηχανικών από τον καθηγητή κ.κ. Αλέξανδρο Μπάτσιο, όπου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με φοιτητές τις συνθήκες μάθησης που παρέχει το Πανεπιστήμιο-αίθουσες, αμφιθέατρα, εργαστήρια, βιβλιοθήκες- και ένιωσαν για λίγο φοιτητές.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο χώρο του Χημικού, όπου τους υποδέχθηκε ο καθηγητής κ.κ. Παναγιώτης Γιαννακουδάκης και, αφού τους ενημέρωσε για τα προγράμματα σπουδών- προπτυχιακών και μεταπτυχιακών- τους ξενάγησε στα εργαστήρια της Οργανικής και της Ανόργανης Χημείας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Επίκουρο Καθηγητή της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών κο Α. Μπάτσιο και τον Καθηγητή του Τμήματος Χημείας  κο Π. Γιαννακουδάκη για την ουσιαστική πληροφόρηση που παρείχαν στους μαθητές μας.

Το Γραφείο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού θα συνεχίσει με δυναμική παρουσία να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των μαθητών μας σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική τους αποκατάσταση!!!