1η Θέση και υψηλότερη βαθμολογία για τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας Λυκείων.

Την 1ηθέση με την υψηλότερη  βαθμολογία,ανάμεσα σε 21 Σχολεία,κατέκτησε η ομάδα που εκπροσώπησε τα Εκπαιδευτήριά μας,επικρατώντας στον τελικό του  2ου  ΓΕ. Λ. Βεροίας, για τους 4ους Αγώνες Επιχειρηματολογίας Λυκείων Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκαν, το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, στο 1οΓΕ.Λ. Συκεών και διοργανώθηκαν από το 2οΠΕ.Κ.Ε.Σ.  Κεντρικής Μακεδονίας με συνδιοργανωτές τα Εκπαιδευτήρια  Φρυγανιώτη, το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το 1οΓΕ.Λ. Αγίου Αθανασίου.

Βασικός στόχος των Αγώνων Επιχειρηματολογίας είναι η καλλιέργεια της σκέψης και η επαφή των μαθητών με θέματα που, ενώ δεν διδάσκονται στα σχολεία σε ειδικό και συγκεκριμένο μάθημα, βρίσκονται διάχυτα σε όλο το εύρος της διδακτέας ύλης και είναι ευρύτερα γνωστά από τον τύπο και τα Μ.Μ.Ε.

Οι μαθητές εξασκούνται στο να σκέφτονται λογικά, να καλλιεργούν τις διανοητικές τους ικανότητες, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και να αποκτούν ετοιμότητα στον προφορικό λόγο, ώστε να είναι ικανοί να καθορίσουν με ακρίβεια τα κεντρικά σημεία του θέματος που θα τους δοθεί, να παρουσιάσουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να μπορούν να ανταπαντήσουν εύστοχα σε ερωτήσεις, που θα τους τεθούν.

Η δράση αυτή του Σχολείου μας αποδεικνύει για άλλη μια φορά την προσοχή και τη φροντίδα που προσφέρουν τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη στους μαθητές τους και την ιδιαίτερη μέριμνα για την επιτυχή προετοιμασία τους στις προκλήσεις του μέλλοντος.

Θερμά  Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, η οποία αποτελείται από τους Άκογλαν Κ., Τσιμπάνη Γ., Καρακάρας Κ., Τζιώκα Α. και Φαντέλ Ζ. και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους!!!