Στο θρόνο του BASKETBALL τα αγόρια και τα κορίτσια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη στο Πρωτάθλημα Λυκείων Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ύστερα από ένα αγχωτικό πρώτο ημίχρονο τα αγόρια των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη επικράτησαν με 67-47 της αντίστοιχης ομάδας του 3ουΓΕ.Λ. Ευόσμου, στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Λυκείων Δυτικής Θεσσαλονίκης, μιας περιφέρειας, για όσους δεν το γνωρίζουν, από τις δυσκολότερες και από τις μεγαλύτερες σε συμμετοχές σχολικών ομάδων της χώρας μας και παρέμειναν στην κορυφή, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Στον τελικό, που  η διεξαγωγή του έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. των Αμπελοκήπων, η ομάδα αγοριών του Σχολείου μας, νίκησε το 3οΓΕ.Λ. Ευόσμου με το επιβλητικό 67-47 και η ομάδα των κοριτσιών μας πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα, καθώς το ΓΕ.Λ. Εχεδώρου δεν προσήλθε.Ο αγώνας έγινε σε ένα κατάμεστο από θεατές γήπεδο και σε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, εντός αθλητικών πλαισίων, που δημιούργησαν οι μαθητές των σχολείων που αγωνίστηκαν. Στη συνέχεια, στις επόμενες ημέρες, θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τους αντίστοιχους νικητές του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων Περιφερειακών Διευθύνσεων.

Αξίζουν θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για το ήθος και για το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν!!! Ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες!!!!!