Οι μικροί μαθητές μας ξεφάντωσαν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Με αφορμή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης το Νηπιαγωγείο κα ο Παιδικός Σταθμός των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη διοργάνωσαν αποκριάτικο χορό στις εγκαταστάσεις του Σχολείου.

Τα παιδιά μας, φορώντας τις δικές τους χειροποίητες αποκριάτικες κατασκευές, πετώντας σερπαντίνες, σφυρίζοντας με πολύχρωμες σφυρίχτρες ξεφάντωσαν στους ρυθμούς αποκριάτικων μελωδιών.

Απ΄ την εκδήλωση  μας δεν έλειψαν φυσικά οι αναφορές στην παράδοση του τόπου μας. Έτσι, πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε το γαϊτανάκι. Τα παιδιά μας κρατώντας τις πολύχρωμες κορδέλες του δέθηκαν ακόμα μια φορά με δεσμούς φιλίας, ζεστασιάς και αγάπης κάτω από τη σκέπη του Σχολείου μας και μέσα στη ζεστή αγκαλιά των δασκάλων τους

Την ημέρα της Τσικνοπέμπτης, πραγματοποιήθηκε  και στον χώρο του Δημοτικού Σχολείου μας, με μεγάλη επιτυχία η Αποκριάτικη γιορτή μας! Υπέροχη μουσική, ξέφρενο χορό, ομαδικά παιχνίδια, ατελείωτη διασκέδαση και νοστιμότατο φαγητό. Οι μαθητές μας, φορώντας εντυπωσιακές και πρωτότυπες αποκριάτικες στολές έζησαν στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ξεγνοιασιάς. Στο τέλος της ημέρας οι μαθητές μας διδάχτηκαν , διασκέδασαν και η διάχυτη ικανοποίηση ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, μικρών και μεγάλων.