Οι μελωδικές ψυχές της χορωδίας μας σκόρπισαν χαρά στα παιδιά του Α.Χ.Ε.Π.Α.

Οι δράσεις προσφοράς και αγάπης των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη συνεχίζονται απλόχερα σε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη. Θερμή ήταν, λοιπόν, η ανταπόκριση του Σχολείου και προσωπικά του κου Αθ. και της κας Ε. Φρυγανιώτη στην ευγενή πρόσκληση του Γυναικείου Φιλανθρωπικού Σωματείου Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης και της προέδρου του κας Γ. Σασοπούλου, να παίξει τα κάλαντα η ορχήστρα του σχολείου μας για τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Παιδογκολογική Κλινική του Γ.Π.Ν  Α.Χ.Ε.Π.Α. Ευχάριστη έκπληξη και μεγάλη τιμή η παρουσία της φημισμένης σολίστ κας Ζ,Τηγανούρια, η οποία συνόδευσε την ορχήστρα μας με το υπέροχο ακορντεόν της.

Τα μέλη της ορχήστρας, την κα Φρυγανιώτη Χ., την κα Μητζάλη Μ. και τους συνοδούς καθηγητές εγκάρδια υποδέχθηκαν η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου, το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου και εκ μέρους της Διοίκησης η κα Β.Κοκκινίδου.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν τους διαδρόμους του Νοσοκομείου, κάνοντας να σκιρτούν από συγκίνηση οι καρδιές όλων μας, ενώ με περισσή χαρά και γενναιοδωρία οι μαθητές μας προσέφεραν βιβλία και άλλα δώρα στους μικρούς τους φίλους. Αποχαιρετιστήκαμε  με την ελπίδα ότι οι χαρμόσυνες μελωδίες απάλυναν τον πόνο των παιδιών και των οικογενειών τους δίνοντας αισιοδοξία και παρηγοριά.

Ευχόμαστε ολόψυχα Χαρούμενες Γιορτές με Υγεία για όλα τα παιδιά!

Ελληνικα