Ο Εθελοντισμός είναι Στάση Ζωής!

Η Προσφορά Αγάπης και φέτος ζέστανε τις καρδιές μας! Δείχνοντας σεβασμό στην αξία της ανθρώπινης ζωής, δώσαμε λίγη χαρά από τη χαρά μας, προσφέραμε λίγα από αυτά που μας προσφέρονται, συγκεντρώνοντας φάρμακα, είδη πρώτης ανάγκης, βιβλία και παιχνίδια. Την ημέρα του Free FantasyChristmas Day η ανταπόκριση των μαθητών, των Γονέων και των Φίλων-Επισκεπτών των Εκπαιδευτηρίων μας ήταν συγκινητική. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους σας!

Μαθητές του Σχολείου μας παρέδωσαν την προσφορά αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» του Φιλύρου, στο Ορφανοτροφείο «Μέλισσα», στοΣύλλογο Γονέων Ατόμων με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «ΣΥΖΩΗ» και στους «Γιατρούς του Κόσμου». Μέσα σε ένα συγκινησιακό κλίμα, οι μαθητές μας πρόσφεραν τα δώρα στους φορείς, έμαθαν για τον τρόπο λειτουργίας τους, τονίζοντας με αυτό τον τρόπο την αξία της ανθρωπιάς και του εθελοντισμού.

Και φέτος οι μαθητές μας παραβρέθηκαν στην εκδήλωση των Γιατρών του Κόσμου στολίζοντας ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Γάλα, δίνοντας έτσι το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Γιατί "άλλη χαρά δεν είναι μεγαλύτερη, απ’ τη χαρά που δίνουμε ...!"

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με αγάπη στην καρδιά μας!

Ελληνικα