Γνωριμία με την βραβευμένη λογοτέχνη κ.Ι. Μαστρογιάννη!

Οι μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου των Εκπαιδευτηρίων μας είχαν την χαρά και την τύχη να γνωρίσουν τη συγγραφέα και ποιήτρια κ. Ιφιγένεια Μαστρογιάννη που έχει τιμηθεί με το πρώτο βραβείο Ειρήνης Φιλίας Ιπεκτσί για την ποιητική συλλογή «Ο Ναός του Καλοκαιριού». Με τη φράση : «Η γραφή είναι μια περιπέτεια, μια διαρκής αναζήτηση» ξεκίνησε τη γνωριμία της με τους μαθητές δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν το λόγο και να την «βομβαρδίσουν» με ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο που ζυμώνει και υφαίνει τη γλώσσα, αναδεικνύοντας έτσι όσα απασχολούν τη ζωή της, την ψυχή και τον νου της.

Ο ενθουσιασμός και η εκτίμησή τους προς το πρόσωπό της μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο καθώς διαπίστωσαν πως απέναντί τους είχαν έναν υπέροχο άνθρωπο με μεγάλη ευγένεια και καλλιέργεια ψυχής, προσήνεια, μόρφωση και καταδεκτικότητα που βρίσκεται κοντά στον αναγνώστη και τον αφουγκράζεται! Mας απέδειξε πως μια λογοτέχνης  μπορεί να συνδυάζει την πεζογραφία με τη μυθοπλασία καταφέρνοντας να μας μαγέψει όλους!

Ευχαριστούμε ειλικρινά τον εκδοτικό οίκο ΚΑΛΕΝΤΗ για την τιμή που μας έκανε  και  ευχόμαστε ολόψυχα  η κ. Ι. Μαστρογιάννη να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των αναγνωστών της, να πασχίζει για το καλύτερο αποτέλεσμα και να έχει καλή επιτυχία σε κάθε νέο της πόνημα.