Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μυθολογικό Πάρκο: «Οι Άθλοι του Ηρακλή»

Oι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων του Δημοτικού των Εκπαιδευτηρίων μας, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο μοναδικό Μυθολογικό Πάρκο Ελλάδος, αφιερωμένο στους 12 άθλους του Ηρακλή, στο περίπτερο 1, του Διεθνούς Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Οι μαθητές μας περιηγήθηκαν σ΄ έναν άρτια οργανωμένο χώρο με τρισδιάστατα εκθέματα πλήρως θεματοποιημένα και ειδικά σχεδιασμένα, ώστε να διαθέτουν κίνηση και ήχο, ταξιδεύοντας τα παιδιά στο σκηνικό ενός ξεχωριστού μυθικού κόσμου.

Η διαδρομή μας πέρασε μέσα από την τεράστια «Αίθουσα των Άθλων», με τους θεούς, τους ημίθεους, τα θηρία, τις σκληρές μάχες  και τα κατορθώματα του Ηρακλή. Μαθητές και εκπαιδευτικοί ζήσαμε μια ανεπανάληπτη ψυχαγωγική, διαδραστική εμπειρία ανακαλύπτοντας όλους τους συναρπαστικούς άθλους του ημίθεου ήρωα της ελληνικής μυθολογίας! Ακολούθησε το γεμάτο ενδιαφέρον διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν περίφημα!

Αποχαιρετήσαμε τον χώρο του θεματικού πάρκου με τις καλύτερες εντυπώσεις από την ξενάγησή μας και γεμάτοι από γνώσεις κι ευχάριστες αναμνήσεις!