Παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη παράσταση …!

Μια παραμυθένια εμπειρία βίωσαν όσοι είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση των παιδιών του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού των Εκπαιδευτηρίων μας. Και φέτος, η γιορτή αποτέλεσε τμήμα της μεγάλης φιλανθρωπικής εκδήλωσης, Free Fantasy Christmans Day, που αποτελεί θεσμό για το Σχολείο μας.

Η αυλαία άνοιξε… ! Χαρούμενα παιδικά προσωπάκια πλημμύρισαν τη σκηνή του θεάτρου μας στην Αίθουσα Θεάτρου και Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου μας.

Λαχταριστά ζαχαρωτά και πολύχρωμες καραμελίτσες γλύκαναν τις καρδιές μας, ταρανδάκια, ξωτικά, νεράιδες, πιγκουΐνοι, ήρωες των κλασσικών παραμυθιών, έστησαν ένα μαγικό σκηνικό και γέμισαν χαρά και αισιοδοξία τις καρδιές όλων των θεατών. Ο ζωηρός Αϊ-Βασίλης μοίρασε τα δωράκια και τα φετινά Χριστούγεννα. Με ένα μοναδικό τρόπο ζωντάνεψε μπροστά στα μάτια μας το θαύμα της Γέννησης του Θεανθρώπου σκορπίζοντας συγκίνηση σε όλους μας.

Ενώ οι αγαπημένοι ήρωες των κλασσικών παραμυθιών ξεπήδησαν μέσα από τα παραμύθια κι έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης.

Οι μικροί ηθοποιοί με την αθωότητα  και τη ζωντάνια τους σκόρπισαν χαμόγελα χαράς και γέμισαν τις καρδιές όλων μας με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον! Ευχόμαστε από καρδιάς η μαγεία της γιορτής και η θετική ενέργεια των παιδιών, να μας συντροφεύουν για πολύ πολύ καιρό!!! Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα!!!

Ελληνικα