Επίσκεψη στο αγρόκτημα της οικογένειας Κρητικοπούλου.

Τα  Νήπια μικρά των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη,  με αφορμή τη θεματική ενότητα: «Αγρόκτημα» είχαν τη χαρά και τη τιμή να αποδεχτούν την ευγενική πρόσκληση του πατέρα Ιωάννη Κρητικόπουλο και της Πρεσβυτέρας  και να επισκεφτούν τη φάρμα της οικογένειάς  τους.

Σύσσωμη  η οικογένεια του πατέρα Ιωάννη μας υποδέχτηκε στην είσοδο του σπιτιού της και με περισσή στοργή, χαρά και αγάπη μας ξενάγησαν στο αγρόκτημα.

Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, αλλά και να ταΐσουμε κατσικάκια, κοτούλες, πάπιες, σκυλάκια, ένα αρσενικό ελάφι, προβατάκια, παγώνια, αλλά και τον Πόκο-Πίκο , ένα κάτασπρο χνουδωτό κουνέλι που αποτελεί και το πιο μικρό μέλος της φάρμας.

Η ζεστή φιλοξενία ολοκληρώθηκε με υγιεινά εδέσματα από μπισκότα και λουκούμια απ΄ το Άγιο Όρος και χυμούς φρούτων που τα παιδιά μας τίμησαν δεόντως.

Η πατρική παρουσία του πατέρα Ιωάννη και η αγάπη που μας περιέβαλε αυτός και η οικογένεια του, γέμισαν τις ψυχές μας με γαλήνη και μας έκαναν να αισθανθούμε και εμείς μέλη της.

H oοικογένεια Κρητικοπούλου μας ξεπροβόδισε μέχρι το σχολικό λεωφορείο και την αποχώρηση μας συνόδευσαν οι ευχές και η ευλογία του Ιερέα.