Προσφορά …χωρίς τερματισμό…!

Στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη πιστεύουμε και αυτό διδάσκουμετην προσφορά στον συνάνθρωπό μας! Ενισχύουμε και στηρίζουμε με τις πράξεις μας  και τη δράση μας κάθε δραστηριότητα και διοργάνωση αλληλεγγύης και προσφοράς.

Έτσι, ιδιαίτερη χαρά και μεγάλο ενθουσιασμό λάβαμε μέρος στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου ¨Thessaloniki-Τρέχω χωρίς τερματισμό¨ που διοργανώθηκε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. Εκατόν πέντε μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού μας έτρεξαν και στήριξαν την προσπάθεια ενίσχυσης της παιδιατρικής πτέρυγας του Ιπποκρατίου και του Δημοτικού Βρεφοκομείου ¨Άγιος Στυλιανός». Πάνω από όλα όμως στήριξαν την ιδέα και την αξία του εθελοντισμού.

Εκατόν πέντε μικροί μαθητές έδειξαν και απέδειξαν πως ¨όλοι μαζί μπορούμε¨ και ότι το μέλλον που μας αξίζει το δημιουργούμε με τη στάση μας, τις πράξεις μας, την προσφορά και το έργο μας.

Στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους μικρούς μαθητές με τη μεγάλη ψυχή και το ειλικρινές ενδιαφέρον.

Οι απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων και συμμετοχών έγιναν την Κυριακή 04 Νοεμβρίου στον αγωνιστικό χώρο της Ν. Παραλίας στις 12:00.  Θερμά Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη, που έτρεξαν συνολικά 660 χιλιόμετρα, κερδίζοντας έτσι ως επιβράβευση το κύπελλο του 1ο Σχολείου σε χιλιόμετρα στην Β΄ κατηγορία στον υπερμαραθώνιο «Τρέξε χωρίς τερματισμό»!