Εξόρμηση στον Zωολογικό κήπο της πόλης μας.

Τα Νήπια μικρά των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη εγκαινίασαν το καλοκαίρι με επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και εξόρμηση στον Zωολογικό κήπο της πόλης μας.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ‘24ης Πράσινης εβδομάδας’ καθώς το Σχολείο μας πιστό για την οικολογική του συνείδηση, διοργανώνει για 24 συναπτά έτη το πρόγραμμα της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Οι μικροί μας μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν από ειδική ξεναγό στους χώρους του Μουσείου και να έρθουν σε επαφή με τα σημαντικότερα είδη πανίδας της χώρας μας. Η ξενάγηση διανθίστηκε από ερωτήσεις των λιλιπούτειων μαθητών μας, που με ιδιαίτερη ζέση παρακολούθησαν. Στη συνέχεια, ακολούθησε περίπατος στα σκιερά μονοπάτια του Ζωολογικού κήπου, ενώ παρατηρούσαμε τα ζώα που φιλοξενούνται στους χώρους του. Η εξόρμηση μας ολοκληρώθηκε με απολαυστικό πρωινό μας σε δροσερό και ειδικά διαμορφωμένο κιόσκι.

Ευχαριστημένοι και γεμάτοι γνώσεις και εμπειρίες επιστρέψαμε στο Σχολείο μας προσδοκώντας η συγκεκριμένη εξόρμηση να αποτελέσει μόνο την Αφετηρία των καλοκαιρινών μας δράσεων.