2ο και 3ο Βραβείο Αριστείας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής.

Το 2ο και το 3ο βραβείο Αριστείας και Εύφημο Μνεία απέσπασαν οι μαθητές μας  του Γυμνασίου μας : Τσελίδης Κ., Ράπτης Μ. και Ιασωνίδου Δ. αντίστοιχα  στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Αριστοτέλης 2018, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση και την Ένωση Ελλήνων Φυσικών, με σκοπό την ανάδειξη χαρισματικών μαθητών που έχουν ιδιαίτερη κλίση και ενασχόληση με την επιστήμη της Φυσικής.

Ο διαγωνισμός Φυσικής διοργανώνεται για περισσότερα από 30 χρόνια και κάθε χρόνο είναι αρκετοί οι μαθητές του Σχολείου μας που συμμετέχουν και διακρίνονται. Οι υπόλοιποι μαθητές μας που συμμετείχαν ήταν οι Τριανταφυλλίδης Ι., Τόττα Ά., Τσιάντας Χ., Κεχαγιάς Γ., Καραθανάσης Γ., Μάρκος Σ., Τζεβελέκος Σ., Χατζηαναγνώστου Χ. , Γκιουλέκας Γ., Λιαρετίδου Δ., Μαυρομάτη  Μ., Τζιβανόπουλος Μ. και Μιχαηλίδης Μ.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στον παραπάνω διαγωνισμό, διότι «οι γνώσεις που αποκομίζουμε στο ταξίδι έχουν σημασία»!