1ο Πανελλήνιο Βραβείο Καλύτερης ταινίας Μυθοπλασίας για την ταινία: «ΑΝΤΙΦΑΝΕΙΑ».

Με το 1ο Πανελλήνιο Βραβείο Καλύτερης ταινίας Μυθοπλασίας για την ταινία: «ΑΝΤΙΦΑΝΕΙΑ», στο μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Filmmakers 2018, οι μαθητές κινηματογραφούν…», βραβεύτηκαν οι μαθητές της α΄ Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων μας,  στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού, που διοργανώνεται από την Περιφερειακή Δ/νση Π.Ε.& Δ.Ε. Αττικής, Διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β ΄Αθήνας.

Θερμά Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

Λίγα λόγια για την ταινία μας…

Η ταινία «ΑΝΤΙΦΑΝΕΙΑ» εξελίσσεται σε μελλοντικό χρόνο και αγγίζει ένα θέμα που αφορά την ιδιωτικότητα της προσωπικής μας ζωής. Είναι η απάντηση στην απρόσωπη κοινωνία που ζούμε, αλλά και στην απομόνωση, στην έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων που κλείνονται σε ένα διάφανο, γυάλινο σπίτι.

Ένα σπίτι του μέλλοντος που αφήνει τα πάντα σε κοινή θέα και μέσα από μια τζαμαρία επιτυγχάνεται η προσέγγιση με τον έξω κόσμο. Οι άνθρωποι προσδιορίζονται από αριθμούς. Όλα και όλοι είναι υπό έλεγχο, ακόμα και τα συναισθήματα των ανθρώπων. Τα παιδιά φιλοξενούνται σε εγκαταστάσεις ανατροφής μακριά από το σπίτι και την οικογένειά τους.

Πόσο ευτυχισμένος όμως μπορεί να είναι κάποιος όταν δεν έχει προσωπική ζωή; Όταν δεν ονειρεύεται; Όταν δεν αγαπά; Όταν δεν μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τα συναισθήματα του; Την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα την δίνουμε με την ταινία μας «ΑΝΤΙΦΑΝΕΙΑ». 

Για να δείτε την ταινία«ΑΝΤΙΦΑΝΕΙΑ» πατήστε ΕΔΩ