2η και 4η θέση μαθητές μας σε Εθνικό Τελικό.

Την πανηγυρική κορύφωση του καινοτόμου διαγωνισμού είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μαθήτριες της α΄ Λυκείου Αθανάτου Ά,, Δρόσου Χ,, Κωνσταντινίδου Ε,  και Μότσανου Ε, με την ομάδα τους POWERANGELS καθώς και οι μαθητές της β΄ Λυκείου Δρέτας Α., Ζήσης Β., Σιδηρόπουλος Δ. και Φαρμάκης Α.  με την ομάδα USELESS οι οποίοι κατέκτησαν την 2η θέση  και την  4η θέση αντίστοιχα στους ομίλους τους στον εθνικό τελικό του Young Business Talents 2017-2018   που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του Pierce στην Αθήνα, στις 13 Απριλίου 2018 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα!

Ο διαγωνισμός Young Business Talents είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός επιχειρηματικών ταλέντων που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα μέσω Επιχειρηματικού Προσομοιωτή Διοίκησης Επιχειρήσεων PraxisMMT, με τη συμμετοχή 2800 μαθητών και μαθητριών σε 700 ομάδες από Λύκεια όλης της χώρας.

Οι μαθητές μας ξεκινήσανε  ένα πρωτόγνωρο ταξίδι βιωματικής μάθησης το Νοέμβριο του 2017 μαζί με άλλους  2800 μαθητές Ελληνικών Σχολείων με στόχο να διοικήσουν και να καταστήσουν κερδοφόρες τις εταιρίες τους, σε ένα περιβάλλον πραγματικής αγοράς και σκληρού ανταγωνισμού. Από τις 700 ομάδες, κατέκτησαν τον τελικό στόχο του ταξιδιού, μόλις οι 75 εκ των οποίων οι δύο ήταν ομάδες των Εκπαιδευτηρίων Φρυγανιώτη!!!!! 

Το ταξίδι μας για την Αθήνα ξεκίνησε την Πέμπτη 12/04/187, όπου οι μαθητές μας πέταξαν για τον μεγάλο τελικό!!

Τα παιδιά μας έζησαν κάθε λεπτό με μεγάλο ενδιαφέρον, ζήλο και πολύ θετική διάθεση καθώς η παραμονή μας στην Αθήνα εμπλουτίστηκε με ξεναγήσεις σε χώρους ιστορικού και πολιτισμικού ενδιαφέροντος. Εμείς Συγχαίρουμε τα παιδιάς μας και ευελπιστούμε πως αυτή η βιωματική μάθηση θα τους φανεί αληθινά χρήσιμη σε κάθε επαγγελματικό βήμα στο μέλλον τους.